2014年3月10日星期一

http://www.uggbootsaustralia.com.tw ghd straightener ojsv

Damin en god ramme i to leirer alle bombekastere,nike store, hver linje med retning av leiren, er i fjellet ledet av en sjef til å oppdage tapte kult. Stadig skjelle menn messenger hjelp. Konfrontert med slike krefter ble slått bevisstløs. Uavhengig Regiment soldater zhongpansheng, kanskje i jungelkrig. De to sidene kan ikke ha et slikt stort gap, men nå man blir angrepet krig, er to nå en slik kamp, ​​er den kinesiske hæren best på krigføring, slaget skade proporsjonal til å klikke på de to sidene åpnet fienden stadig trekke seg tilbake.

Flere offiserer har yn falt. Xiao Jun og Dragon familie på tre brødre selv om ikke én,nike shoes, men deres sinn er de samme, mangelen på en tropp kommandant, og det er et direkte resultat av tap av soldater gjennom triksene, så fra begynnelsen bare noen få mennesker har vært i retrett for finner fiendens offiserer som utførte angrepene ser ut. Uavhengige Regiment soldater zhongpansheng, bare 20 minutter til å ødelegge alle fiender, men basert på litt mer enn å spille for angrep basert, men et slikt resultat kom til å bli betraktet som en sjokkerende, spesielt hele styrken havarier er ikke stor.

Da den opprinnelige grunnlinjen retrett, satt i xx River line! Xiao Jun kjørte ned fra fjellet, vender den uavhengige gruppen var rengjøring slagmarken soldat ropte. Løp rundt fjellene, en liten hær av glade i blikket blinket hele tiden, så slaget virkelig moro å spille, kan bli vurdert til hundrevis av rekognosering bataljon soldater drept urettmessig hevnet. Oberst, nike air max arrangert selv for en soldat å følge forsterkninger nike air max venstre punkt gave. Fjellside som viser spor av merkelig smil. Liten hær forstått nikket og sa : Vær rask, ikke bli biting hverandres haler tropper, tilbaketrekking gang etter 5 minutter.Rask, rask støtte, for enhver pris å holde de to leirene, som nylig ble satt opp en spesiell krig leiren sammen. yn hæren hovedkvarter kom det haster kommando. En full gruppe raskt forberedt starter fra leiren, rushed å støtte, mens du venter på å forlate fjellet nike air max faktisk en gave. Flere fjell befalt minefelt plantet redd for å komme for å støtte yn styrker stormet leiren til nike air max reagerer når han ser bare et rot. For to spesielle operasjoner bataljoner ble blodig, liggende blodig leiren nesten alle yn soldater, alle støttede styrker soldater var lamslått, ute av ghd straightener stand til å forestille seg i øynene for å se situasjonen, bare en halv time, i ettermiddag kontaktkrefter hovedkvarter og det ble ødelagt.

没有评论:

发表评论