2014年3月26日星期三

http://www.uggbootsaustralia.com.tw christian louboutin sale gkym

nike store Lille halvhjertede. Lin Xu holdning er svært solid, og sa : produksjon og salg av en peeling åpen nike air max presse lett presse lett finger matte, det er noen løp ut av forsøke? Kan ikke la ham gå ! Etter montering basen er hovedsakelig lokalisert i Beijing og Hebei -provinsen, er Beijing selskapets ansatte har ikke tatt det på plass for å rekruttere, intern administrasjon har nok å stri med Nan Peng, Jiang Qin Qin Wei, konsentrere seg fullt ut med ikke et stort problem, dam rippel tune i det siste, lærte hun at økonomisk styring, produksjonslinje ting, hennes tube over, og deretter overført over Gulehavet, kun bidrar til å styrke rollen, er ikke det litt av en sløsing med menneskelige ressurser ?

Ying forskjøvet litt, se Li Xiang, sa : du la ham gjøre jobben så negativ, ikke så respektert hans anmodning og fortalte ham å ta linjen klarer det, sier produksjon og salg er strippet fra hverandre, ikke en hel ? Matter av så klart. Oh, og ikke fortelle deg dette nike shoes briefing. * Ying Li Xiang deretter Buddist, sa : Det er en midlertidig atskillelse, over en periode, som man ville skille ut produksjonen, og selskapet er fullt frikoplet. I tillegg til Dong Xiaohui, kan resten ikke tro at folk er overrasket,vridd pannen og spurte : nike air max sier Bror, Hvorfor?

Det er bare en modus av drift. Li Xiang alvor svarte : Etter at selskapet utviklet teknologi, produkter, er selskapet hovedkontor kun ansvarlig for utvikling og markedsføring av disse to terminalene, tar alle aspekter av produksjonen av dagens modell, eller kontrahering christian louboutin sale ut, eller etter dannelsen av modne produksjonskapasitet, selskapet strippet åpne til selskapet til markedet evne, ikke lenger råd til kostnadene ved produksjon, var produksjonskostnaden for selskapet så lenge kontrollflyt, er fortsatt forskjellen mellom marginer forsyning veldig stort. nike air max Også enig med denne tilnærmingen ? http://www.oslo-kystskipperskole.no/Backup-root-12-02-2014/nikesko.asp

没有评论:

发表评论