2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil uggs pou1287

Detta år, gjorde CPC centralkommittén och statliga rådet för jordbruk och landsbygdens arbete kontinuerligt några dokument, har upprepade gånger betonat att det i den nya fasen, sätta jordbruket och landsbygdens strategiska anpassningen av ekonomiska struktur, den nuvarande landsbygden arbete som en central uppgift för strukturanpassning, till lokala förhållanden, med full respekt för autonomi bönder, myndigheter på alla nivåer bör göra ett bra jobb vägledning, rådgivning och tjänster, icke - obligatoriska order. bruna uggs Att i fattiga områden såsom tro, måste vi alltid uppmärksamma att förbättra livsmedelsproduktionen och jordbrukarna för att lösa problemet med att mata in en stabil grund, göra allt för att hjälpa jordbrukarna att öka sina inkomster.

Men lutherska County kamrater,ugg skor rea, ensidiga : utveckling av värmetorkad tobak som länets landsbygd ekonomi högsta prioritet, den uppgift mer än planerade mål, utan hänsyn till efterfrågan på marknaden, inte någon hänsyn till de praktiska behoven av jordbrukare, i själva verket, med tanke på endast en försäkring intäkter. Länets regeringens beslut om utvecklingen av värmetorkad tobak har stor blindhet, relevanta strategier och vidtagna åtgärder är fel. Genom denna händelse kan ses,, partiets jordbruk och landsbygdens principer arbete och politik och på vissa ställen inte har genomförts.

I årets Xinyi länsstyrelsen på 2: a filen, har utvecklingen av tobaksodling vidtagit tuffa åtgärder. Först inrättades av länsstyrelsen tjänstemän och ministrar i organisationen, deltog väpnade styrkor minister, polischef, justitiekanslern i ledningsgruppen, ensam ansvarig för tobaksodling från arter att samla alla delar av förvaltningen. De tobaksproducerande områden och städer har också inrättat motsvarande organisationer. Andra, ges en strikt och noggrann undersökning av positiva och negativa incitament. Samtidigt ledning av församlingen att genomföra ugg stövlar inteckning risk och belöning, fylla i beräkningsunderlaget, inte bara kollektiva priser, township parti huvudansvaret också var emot prispengar 10.000 yuan, den viktigaste person som ansvarar för församlingen var 5000 yuan vardera för att slutföra målet Kim fördubblades också, kunna fullgöra uppgiften, förutom att avskaffa alla utmärkelser, netto av alla betalningar riskerar inteckning, men även för mjukpapper bearbetning, degradering eller avskedande.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论