2013年11月20日星期三

wpmedya.comdelil ugg stövlar cfp206

Man kan i ett köpcentrum, för att köpa dagliga förnödenheter flesta råvaror - så liten som ett helvete, en påse salt, så stor som ett kylskåp, kan det vara mjölk, ägg. Kläder och skor kan vara. Denna funktion var känd som one-stop shopping. Till minne av Daniel Wu bland ugg australia det förflutna, när jag såg den första stormarknaden landskapet, det var född 1992. J är en kust provins efter provins, i många avseenden, är långt bakom kuststaden marken. Hittills uggs rea barn fortfarande minns den tiden, till snabbköpet priskrig mars provinsen j, L city medborgare ge fördelar.

ugg rea J Province Provincial Party School läser, varje gång det finns en hel del mark, så att uggs rea barn åtföljd dåvarande flickvän, och senare fru shopping ( vid den tiden, hans fru också uggs rea barn Province Utbildning studier ). Daniel Wu tydligt minns, var i provinshuvudstaden staden nära West Gate L, det finns en stormarknad som heter alla gillar. I snabbköpet har precis öppnat strax efter denna tidpunkt. Medborgare i provinshuvudstaden så lite som ett sex cent, kan du köpa ett halvt kilo ägg, grönsaksmarknad i en tid då priset på ägg, men det är två gram per kilo sju !

Vissa äldre människor för att spara några tior på att spendera några timmar tidigt på var att rada upp. Naturligtvis,uggs rea barn, Daniel Wu vet också att människor förlorar pengar på att sälja ägg Renrenle stormarknad, människor har naturligtvis sin egen mark kulram - Simon grund inom ett par hundra meter tvärs. Det är en konkurrent - Trust- Mart butiker. Vid den tidpunkten. Priset på ägg är så här nio, det huset en åtta. Så döda hela vägen ner. Stormarknad priskrig för att göra det möjligt för allmänheten att njuta av de fördelar som den konkurrensen.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论