2014年4月13日星期日

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp jordan shoes sale zyuh

Cindy besettelse å gjøre laboratorie forskere til hvem all ros,nike sko, Edwards er oppmerksomt ser denne fyren, ikke kan hjelpe å riste på hodet,http://www.isklar.no/oldsite/aspnet_client.asp, denne fyren har vært ute av normalt liv banen en normal tenåring, selv om det i fremtiden være i stand til å komme seg ut Her er det umulig å leve et normalt liv. Studien også effektive, men effektiv og rimelig produksjon antimaterie instrument har ikke blitt utviklet, men Cindy utviklet en helt unik ting, Cindy konstruere en balanse mellom materie og antimaterie, noe som gjør antiprotons stoppe i den ytre periferien av proton rotasjon, danner et helt lukket rom, ønsker du å komme innenfor det ytre materialet må passere gjennom denne veien anti, men denne gang på grunn av den anti- proton og proton, danner en intern balanse, slik at utsiden av materialer inn i det indre må brytes før det balanse, ellers vil de være beskyttende sirkel dannet antimaterie blokkert.

Denne enheten så Cindy uvanlig spenning, følelsen nike store nike shoes gå i riktig retning, og denne enheten er også svært verdifull. Fremtidige kriger vil gi et nytt system av forsvarssystemer, vil produsere en vidtrekkende innvirkning på fremtidige romvirksomhet. Legg merke til at resultatene av relevant personell av naturlige årsaker, samme dag organiseringen av alle forskere for å diskutere forskningssenter. Denne saken er veldig nytt, vil fremtiden være ute av alle tunge våpen stål rustning, og lede en slik defensiv sirkel, kalt forsvaret skjold bør være mer hensiktsmessig.

Martins er et annet forskningssenter kan vises før offentlig person, han hadde ytre identitet er M Physics Research Center forsker, M National Academy of Sciences, men har lenge vært engasjert i forskning på dette mystiske gårdsplassen. Martins jordan shoes sale nøye sett på modellen, nikket, denne ideen er veldig god, men ønsker å komme til praktisk bruk, er det fortsatt mye avstand, ja, geni idé, må fortsette sin innsats i fremtiden anvendelsen av denne tingen absolutt ikke bare som et romfartøy skjold, kan selv utvikle forsvarssystemetfor landet, hvis det er slik som meteoritter, orkaner, eller en fiende bombeangrep, kan spille en svært viktig rolle, som vil ikke lenger bekymre deg for nike shoes, så ikke bekymre deg om bombetrusselen til nike shoes fienden.

没有评论:

发表评论